donderdag 9 september 2010

vertrek






zo eindelijk was het vandaag zo ver en zijn we dan na het wachten op leentje vertrokken naar het van der valk hotel bij schiphol.
moet eerlijk zeggen dat ik het een super mooi hotel vind.
eenmaal aan gekomen zijn we na dat we onze koffers op de kamer hebben gezet ,even naar schiphol zelf gegaan en een hapje gegeten .
onder tussen was het dan ook weer 22 uur en het werd weer tijd om naar het hotel te gaan de gezellig heid zit er goed in en de lol kan weer niet op dus het duurd wel weer even voor dat we rustig slapen ook frettientje en opa en oma mehe zijn weer van de partij maar ja die leren jullie later beter kennen hahahhaha
na een krte nacht rust zijn we dan eindelijk opweg naar schiphol en het inchekken verloopt dan ook soepel en snel
ja naar even wat shoppen en koffie drinken is het dan zo ver om aan boord tegaan van de airbus van air lingus moet wel bekennen dat wij deze maatschapij niet konden dus alles was als of het de eerste keer was .
maar het vald gelukkig wel mee wnt seviese is goed .
na een uur en 10 min landen we dan op dublin moet eerlijk bekennen ik vond het een onverzorgd vliegveld maar, door de vriendelijk heid van alle personeel is het dan sel weer vergeten
ook leentje met de rolstoel wordt op en top verzorgd en geniet hier duidelijk van (hoezo ons prinsesje).
na een tussen stopje van een ur gaan we dan met een andere airbus richting orlando ook hier is het personeel weer super en ze hebben er veel lol in .
het vliegtuig is niet helemaal vol zodat iedereen ruim kan gaan zitten en daar wordt dan ook handig gebruik van gemaakt.
de vlucht loopt super en vliegt voorbij ,voor we het weten zijn we dan op orlando airport ook hier is de controlle streng,maar ja beter voorkomen als genezen als we een maal bij de monorail zijn gaat voor leentje een hele wereld open.
wouw wat een vliegveld en wat een winkels want ja de eerste disney winkel is al gespot.
gelukkig voor hennie slaan leen en ik deze over en gaan we voor onze bagage op te halen.
ik besluit om dan meteen naar alemo tegaan anders gaat het wel ewig duuren straks gelukkig ben ik meteen aan de beurt en na verschillende keren vriendelijk nee te hebben gezecht kan ik weer naar boven om hennie en leonie te helpen met de koffers.
als ik de deur uit loop van de lift komt hennie en leen er al aan met een vriendelijke man die ons de koffers meteen naar de auto brengt deze keer hebben we een dodge een moie witte(mmm wil ik thuis ook wel rijden hennie trapt er nog niet in grrrrr) na een korte rit komen we dan aan bij oldtown selebration suites en we schekken dan ook meteen in .
krijgen we meteen de vraag of we morgen niet een hotel willen bezichtigen dan krijgen we 57 dollar kontant. mmm helaas gaat niet zegt hennie en bedankt vriendelijk .
zo koffers uitgepakt en oppad naar downne disney en shoppen .
later zijn we dan in de art of disney en staat het kasteel van doornroosje er in model mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm wat is die mooi zeg aleen de prijs vind ik minder 299.99 dollar maar ja droomen moet een mens hebben,niet dan
langzaam gaan we opweg naar walmart en slaan er van alles in om te drinken en wat te happen iedereen is dood moe en wil alleen nog maar naar bed .
ja want we zijn al meer als 24 uur wakker en bezig maar wil nog even aan het blog werken en dan ga ik ook onder de wol fotos komen morgen
groetjes danny en hennie en natuurlijk leonie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten