dinsdag 14 september 2010

DAG 4








ZO vandaag was het dan eindelijk zo ver dat we naar annimal kingdom gingen en we waren dan ook vroeg op en start klaar het weer was wel erg vochtig vandaag maar dat mag de pret niet drukken
eenmaal aangekomen mochten we nog niet naar binnen en moesten nog 5 min wachten en wat kunnen die dan lang duuren .
maar toen was het dan zo ver jippieeeeeeeee.
meteen door naar de safarie het is gewoon een geweldige attraktie veel beesten gezien van hippo tot leeuw en van baby neushoorn tot giraffe.
eigenlijk meteen erna zijn we naar de gorillas en vliegende honden gaan kijken en ja rafikies planet watsch moet zeggen dat het leuk gedaan en gemaakt is ook leen vermaakt zich weer erg goed .
even verder richtig azie soptten we de twee lievelingen van me baloe de beer en king
gelijk maar even met ze op de foto en op de fotopas vast laten leggen.
hierna eerst even de vogelshow bekijken flicht of wonder we hadden deze al eens gezien en vonden hem er niet beter op geworden.maar leen genoot en dat was wel belangrijk
ja en vandaar eindelijk een ice cappuccino genomen en lekker genieten van de tijgers helaas dat ze wijnig zin in wat hadden en ze er maar lui bij lagen maar ja het was dan ook extreem warm.
ja en als je bij de tijgers uitkomt is daar de wild waterbaan leentje bedank zich wil wel toe kijken .
sommige zijn droog en anderen mmm ja zeiknat en ja hoor hennie en ik zijn dan ook zeiknat wat wel weer lekker is met deze temparatuur zijn we zo droog
en het is zo ver mijn lievelings baan expiditie everest hohohohoho en ja de wachttijd bedraagd 10 min en we gaan dan ook 5 keer achter elkaar geweldig gewoon
leen wil dat we verdergaan en gaan dan naar dino land wat we allemaal het minste vinden net een kermis dinosaur is wel weer gaaf .
nu is het tijd voor camp mickey minni en de lion king show wat een vrolijk spektakel en we genieten alle drie weer en toen we buiten kwamen werden we verast door rafiky rare aap maar wel lief.
nu een plaats voor de parade zoeken en ook hier geniet leen weer van .
nu was het tijd om het park te verlaten en door naar magic kingdom tegaan
en ja hoor hier wordt weer een ge shopt en ook genoten van alle halloween spullen en deco we doen de jungele cruise en pirates en de tikkiroom hhaha wat was die grappig we hadden hem nog nooit gedaan dus vandaar dat we hem nu voor het eerst deden geweldig gewoon
toen maar een rondje om het park met de trein en ja het was eigenlijk nergens druk tot we bij mainsteet aan kwamen en de mensen massa al zagen om de parade en het vuurwerk te bekijken .
een maal bij frontierland station aan gekomen ook maar een plek zoeken maar ja dat viel tegen maar we hebben toch nog alles kunnen zien .
maar ja als dan alles is gedaan gaat het gebeuren als hordes wil men het park uit en het duurt een 1.5 uur voor we bij de auto zijn .
als we dan bij het hotel aan komen gaan we na het wassen eigenlijk meteen slapen want morgen staat geheel in het teken van shoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten