zondag 12 september 2010

dag 2











vandaag was iedereen weer eens vroeg uit de veren .
omdat we niets haden besloten wat we wilden gaan doen hebben we lekker rustig aan gedaan eerst lekker ontbijtje en toen hadden we besloten om dan maar iets magies te doen en ja dan komt harry potter wel vlug om de hoek en zo was dan besloten dat we op weg gingen naar universal studios waar we al snel er achter kwamen dat we eerst maar eens universal studios gingen doen leentje keek haar ogen uit en wij waren ook best verbaast dat het hier niet druk was . want alles en iedereen ging richting island of adventure. dit vonden we alle drie niet erg en konden dan ook bijna alle attrakties zo in naztuurlijk moest er ook weer eerst gewinkeld worden .
na de rip coaster 8 keer gedaan te hebben hadden we besloten verder tegaan .
en zo weer bij de mummie te eindigen,het is en blijft een mooie baan verder hebben we eigenlijk alles wel 2 of drie keer gedaan heerlijk.
ook hebben we weer genoten van de bbrothers geweldig gewoon lekker zwingen op straat .
toen maar besloten om naar harry tegaan zoals verwacht wacht tijden waar het je misselijk van wordt.
het enige dat mee viel was dragons duell 45 min wachten .
eigenlijk moesten we overal daar wachten en heel lang zelfs ook bij dingen die je normaal niet verwacht maar ja harry sloeg alles 180 min wachten dacht het niet sorry maar at was me echt wat te gortig.
moet wel zeggen het is geweldig gemaakt allemaal daar,maar met 30 graden door de sneeuw dorp lopen hahhaha is even wennen .
toen kwam het hoogte punt voor leen de sigaretten waren op ja en nu ja pech hebben leen
maar nee hoor ze verkochten ze wel in het park en wel voor 11.50 per pakje leentje kocht er maar gelijk twee ik viel bijna met hennie van mijn geloof toen ik het hoorde maar ja niet ons geld ,want dat vind ik echt zonde 23 dollar .
ja en zo vliegt een dag voor bij en zijn we nog lekker gaan eten bij olive garden en hat leen nog een verassing voor hennie namelijk een grote scooby doo knuffel hahah ja knuffels vinden we geweldig ook het onweer was weer van de party gelukkig niet veel maar dan toch na het eten zijn we dan terug naar het hotel gegaan waar we lekker nog wat gekletst hebben en toen was het weer laat en zijn dood op gaan slapen want morgen willen we vroeg op voor typhoon lagoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten